Mål att vänta på Goodison Park

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,80

5 enheter

Everton och Crystal Palace sparkar ikväll igång den sjunde omgången av Premier League och jag tror att vi kan vänta oss en ganska underhållande tillställning.

Everton förlorade förvisso med 1-0 borta mot Bournemouth senast, men Ronald Koemans mannar har utöver den missräkningen imponerat under säsongsinledningen med fyra segrar av sex möjliga. Framåt finns det gott om anfallskraft med Romelu Lukaku i spetsen, uppbackad av bland andra Ross Barkley och nye Yannick Bolasie.

Även Crystal Palace har vassa spelare att tillgå offensivt med Christian Benteke i spetsen. Nu får man dessutom tillbaka Wilfried Zaha, som missade mötet med Sunderland senast på grund av skada.

Palace mäktade med tre mål senast borta mot Sunderland och dessförinnan kördes Stoke över med 4-1 – inte det starkaste av motstånd, men det säger ändå en del om lagets kvaliteter i anfallsväg.

Det ska också sägas att viktige mittbacken Scott Dann är skadad och inte tillgänglig här – ett klart defensivt avbräck och ytterligare en faktor som talar för mål.

Jag spelar Över 2,5 mål till oddset 1,80.

Everton

(4-2-3-1)

osäker-spel Leighton Baines
skadad-ikon Tyias Browning
skadad-ikon Matthew Pennington
skadad-ikon Muhamed Besic
skadad-ikon Darron Gibson
skadad-ikon James McCarthy

crystal palace logo ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Scott Dann nyckelspelare
skadad-ikon Pape Souaré
skadad-ikon Jonathan Benteke
skadad-ikon Loic Remy