Målfarligare än förväntat?

Speltips: Över 2 mål Asian
Odds: 1.825
6 enheter

Spelbolagen underskattar mål i den här matchen. Ett stort misstag enligt mig.

Villareal, ett lag som år ut och år in presterar fin fotboll med begränsade resurser och smarta värvningar. De är ett lag som gillar och spela med bollinnehav oavsett motstånd, anpassar inte sitt spel efter någon.
Inför årets säsong så har de fått in många intressanta namn offensivt sett med anfallarna Nico Sansone(4 mål),Alexandro Pato(1 mål) och mittfältaren Roberto Soriano. Tre högkvalitativa spelare som direkt har satt avtryck.

De har haft en okej start med tolv inspelade poäng på sex matcher i ligan och ligger på en femteplats just nu. Har bl.a. spelat oavgjort mot Real Madrid borta.
De har som sagt en trupp med mycket kvalité och spelar bra fotboll både hemma som borta.
Har en stor bredd på sitt offensiva arsenal och har enbart gått mållös en match hittills. Spelade Europa league i torsdags men med stor rotation så förväntar mig inga trötta ben

Med sitt stora bollinnehav och presspel så var de förra säsongen även ett svårt lag och göra mål på. Men efter att deras förre tränare Marcelino avgick i somras och deras nye tränare Fran Escriba tillträtt så har det lättats något på tyglarna. Har enbart hållit i nollan i två av tio matcher.

Så jag tror att Espanyol mycket väl kan hota Villareal i denna match. Hemmalaget har verkligen blandat och gett hittills i inledningen. I en match kan de göra fyra mål mot Sevilla medans i nästa vara mållösa. För deras del så saknas Pablo Patti yttermittfältaren, anfallaren Leo Baptistao samt mittbacken Oscar Duarte som är stora avbräck både defensivt och offensivt. Men de har fortfarande en hel del eldkraft att skjuta mot Villareals försvar och på sin hemmaplan ska de ha goda chanser att kunna åstadkomma minst ett mål.

I de tre senaste möten lagen emellan så har alla matcherna innehållit minst tre mål.

Det är fördel Villareal i detta möte sett till skadeläge och form men Espanyol är ett svårläst lag så jag riktar in mig på målmarknaden istället.
Spelbolagen tror på en målsnål match och i nuläget får du ö 2.5 mål för 2.35x pengarna. 
Jag säkrar lite och spelar ö 2.0 mål asian för 1.825x och då får vi pengarna tillbaka om det stannar på exakt två mål. 
Matchstart 18.30.

espanyol logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Leo Baptistaonyckelspelare
skadad-ikon Pablo Piatti
skadad-ikon Oscar Duartenyckelspelare
skadad-ikon Alvaro Vazquez

villarreal logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Roberto Soldado
skadad-ikon Alfred N`Diaye