Målgaranti i Turin

Speltips: Över 3 mål

Odds: 1,95

7 enheter

Torino är ett lag som jag gillar den här säsongen, vilket jag har varit inne på tidigare. Framförallt är man sylvassa i anfallsväg med anfallstrion Ljajic – Belotti – Iago, som tillsammans har stått för hela 15 mål hittills. Då ska man dessutom ha i åtanke att Ljajic saknades under säsongsinledningen på grund av skada. Just serben har sett oerhört fin ut på sistone, precis som Belotti, och båda hamnade i målprotokollet senast mot Udinese.

Defensiven övertygar däremot inte och senast släppte man in två nya mål.

Att hemmalaget jagar en mittbacksförstärkning inför vintermercaton talar sitt tydliga språk. Noterbart är att Toro har passerat 2,5-målslinan vid nio av elva tillfällen såhär långt.

Nu möter man ett annat över-lag i form av Cagliari, som har gått över 2,5-målslinan i samtliga (!) elva matcher i ligaspelet. På senare tid har man bland annat förlorat med 3-5 hemma mot Fiorentina och 4-1 borta mot Lazio – för att nu senast besegra Palermo med 2-1 hemma på Sardinien. Faktum är att man har ett snitt på totalt 3,9 mål per match den här säsongen. Offensivt finns Marco Borriello (5 mål) samt anfallskollegan Marco Sau, som har stått för två mål och tre assist – en duo som defintivt borde kunna störa Torinos darriga defensiv.

Mycket talar alltså för en ny målrik tillställning för de här båda lagen och jag väljer att spela Över 3 mål Asian Line till oddset 1,95.

torino logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Christian Molinaro
skadad-ikon Leandro Castan

cagliari-logo-ybs

(4-3-1-2)

skadad-ikon Artur Ionita
skadad-ikon Joao Pedro
skadad-ikon Nicola Murru