Målrik söndagskväll på öarna?

Speltips: Över 2.5 mål & BLGM
Odds: 2.10
7 Enheter

Las Palmas med spelare som Kevin Prince Boateng, Jonathan Viera och Marko Livaja på topp i sitt 4-2-3-1 system har spelat många målrika bataljer denna säsong.

De blev uppflyttade till La Liga förra året som slutade med en elfteplats, klart godkänt. I nuläget finner de sig på en niondeplats. De började ligan starkt med tre vinster på de fyra första matcherna men efter de har de endast spelat in tre poäng på de senaste fem. Poängskörden må ha varit snål men man ska inte luras av resultaten för de har spelat en bra fotboll trots tunga skador på nyckelspelare. Speciellt har målen framåt kommit kontinuerligt men dessvärre också bakåt.

De har gått av planen mållösa en match i La Liga i år och endast två utan att släppa in mål.
På hemmaplan brukar de vara ännu mer djärvare i sitt spel och Celta Vigo kommer få fina kontringslägen. Las Palmas saknar dessutom sin mittback Aythami Artiles här också som får ses som ett betydande avbräck.

Celta Vigo är också i sina stunder ett målglatt gäng när allt stämmer. De är lite mer av ett bollinnehavs-lag och gillar och kontrollera sina matcher. Men när tillfällena bjuds så har de inga problem och ställa om med sina snabba ytteranfallare i Fabio Orellana och Theo Bongonda.

De kommer från en stärkande 4-1 seger i derbyt mot Deportivo La Coruna och kommer förmodligen starta med samma lag här.

Kuriosa är att förra årets möten slutade med 2-1 och 3-3.

Man får 1.80x pengarna för över 2.5 mål men jag tycker att möjligheterna är stora att målen kommer komma från båda hållen, så därför höjer vi nivån ett snäpp och spelar över 2.5 mål & BLGM till 2.10x pengarna.

las-palmas

(4-2-3-1)

skadad-ikon Aythami Artiles
skadad-ikon Nabil El Zhar

celta vigo logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Claudio Beauvue
osäker-spel John Guidetti