Målrikt på Luigi Ferraris

Speltips: Över 2,75 mål

Odds: 2,05

6 enheter

Genoa förlorade för första gången den här säsongen den gångna helgen med 2-0 borta mot Sassuolo i en mycket underhållande match med många målchanser – skillnaden var att Sassuolo var klart effektivare i de avgörande lägena.

Napoli tog däremot en ny trepoängare när Bologna avfärdades med 3-1 efter två nya mål från succényförvärvet Arek Milik. Gästerna toppar just nu Serie A och jag har blivit väldigt imponerad av det jag sett av laget under säsongsinledningen. Framförallt har offensiven övertygat med tridenten Mertens – Milik – Callejon – som tillsammans har stått för 11 mål på fyra ligamatcher.

Det finns däremot brister defensivt hos Napoli och jag skulle inte bli förvånad om Genoa hittar nätet ikväll. Ivan Jurics lag spelar en fartfylld, offensiv fotboll, inte minst hemma på Stadio Luigi Ferraris – och med målfarlige Leonardo Pavoletti i spetsen är man giftiga i anfallsväg.

Jag gillar även att Juric verkar gå för en offensivt balanserad 4-3-3-uppställning och att Marseille-lånet Lucas Ocampos äntligen ser ut att få chansen från start – en spelare som jag tror mycket på.

För att summera det hela så förväntar jag mig ett ganska respektlöst Genoa som kommer att försöka gå framåt hemma på Luigi Ferraris. Med målfarlige Pavoletti i spetsen uppbackad av framförallt Ocampos så skulle jag inte bli förvånad ifall man gör åtminstone ett mål här.

Samtidigt är Napoli oerhört vassa i anfallsväg, vilket talar för en målrik tillställning. Jag spelar Över 2,75 mål till oddset 2,05 hos Bet365.

Genoa Logo YBS

(3-4-3)

avstängd Miguel Veloso

napoli logo ybs

(4-3-3)

skadad-ikon Vlad Chiriches
osäker-spel Omar El Kaddouri