Mål att vänta i Rom

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,85

6 enheter

Måndagen bjuder på ett mycket intressant toppmöte i Serie A mellan ligatvåan Napoli och tredjeplacerade Roma – en match som jag tror kan bli väldigt underhållande.

Roma vände ett 1-2-underläge till 3-2 mot Torino senast i matchens absoluta slutskede efter att kapten Francesco Totti hoppat in i den 86:e minuten och gjort två mål på tre minuter. Något som oroar är dock lagets svaga försvarsspel. Nu blev det alltså två nya insläppta mål mot Torino, och förra helgen spelade man 3-3 mot Atalanta efter en svängig tillställning. Samtidigt fortsätter anfallsspelet att se mycket vasst ut och där finns det mängder av fina spelare att välja mellan för tränare Luciano Spalletti.

Napoli vann med hela 6-0 mot Bologna i den förra omgången och får inför mötet med Roma tillbaka skyttekungen Gonzalo Higuain, som har varit avstängd. Argentinaren har mäktat med otroliga 30 mål den här säsongen och att han är tillbaka är med andra ord ett jätteplus för gästerna.

Det finns så oerhört mycket kvalitet offensivt hos båda lagen här, vilket gör att jag förväntar mig en målrik historia.

Inget av lagen kommer heller att nöja sig med ett kryss. Roma jagar nämligen Napoli i kampen om andraplatsen, medan Maurizio Sarris mannar måste vinna för att minska avståndet till serieledande Juventus – ytterligare en faktor som talar för nätrassel.

Samtidigt finns det tydliga brister hos framförallt Romas defensiv, men även Napolis går att såra.

Över 2,5 mål känns riktigt bra på förhand och jag spelar det ganska hårt till oddset 1,85 hos Unibet.

Roma

(4-3-1-2)

napoli logo ybs

(4-3-3)