Manchester City imponerar

Speltips: Man City -1,25

Odds: 1,875

5 enheter

Jag har blivit väldigt imponerad av det jag sett av Pep Guardiolas Manchester City under säsongsinledning. Fyra segrar av fyra möjliga och elva gjorda mål har det blivit i ligaspelet, och Guardiola har onekligen fått fart på lagets anfallsspel, där David Silva, Kevin De Bruyne, Nolito och Sergio Agüero bildar en superoffensiv. Den sistnämnde har stått för ett par fullkomligt lysande prestationer under säsongsinledningen. Det har talats om en vadkänning för argentinaren, men enligt Guardiola så kommer han att spela ikväll, vilket är ett oerhört positivt besked för hemmalaget.

Borussia Mönchengladbach har inför den här säsongen tappat de centrala mittfältskuggarna Granit Xhaka och Håvard Nordtveit.

På skadelistan finns offensiva pjäser som Josip Drmic och Patrick Hermann.

Andre Schuberts mannar är ett klart bättre lag på hemmaplan än på bortaplan och den gångna helgen förlorade man med 3-1 borta mot Freiburg i Bundesliga.

Jag spelar Manchester City Asian Handicap -1,25 här till oddset 1,875. Jag har som sagt blivit mycket imponerad av hemmalaget under Guardiolas styre, och framåt ser man ruskigt vassa ut med flera formstarka spelare. Jag tror att Mönchengladbach får svårt att räcka till här helt enkelt och att City vinner med ett par bollars marginal.

Manchester City YBS

(4-1-4-1)

skadad-ikon Vincent Kompany nyckelspelare
skadad-ikon Ilkay Gündogan

monchen-logo-ybs

(3-4-1-2)

skadad-ikon Patrick Hermann
skadad-ikon Josip Drmic
skadad-ikon Alvaro Dominguez
skadad-ikon Mamadou Doucoure