Milan – Frosinone

Speltips: Frosinone +1,75

Odds: 1,95

4 enheter

Milan förlorade med 2-1 borta mot ligajumbon Hellas Verona senast efter att Luca Siligardi avgjort med matchens sista spark. Dessförinnan spelade man bara 0-0 hemma mot Carpi och det finns stora frågetecken för lagets form. Framförallt tycker jag att man ser svaga ut i anfallsväg, där storstjärnan Carlos Bacca inte imponerar och viktige M’Baye Niang saknas sedan tidigare på grund av skada. Nu får man dessutom klara sig utan spelfördelaren Giacomo Bonaventura – ett tungt offensivt avbräck.

Frosinone stod för en ganska bra insats senast mot Palermo och jag tycker inte att förlusten med 0-2 speglar matchbilden, där hemmalaget skapade minst lika många chanser som ö-laget.

Värt att notera inför mötet med Milan är att nyckelduon Federico Dionisi och Paolo Sammarco ser ut att starta efter att ha dragits med skadeproblem en tid och fanns med på bänken senast.

Frosinone slåss dessutom för sin överlevnad i tabellens bottenskikt och kommer att göra allt i sin makt för att ta poäng imorgon eftermiddag.

Summa summarum så tycker jag att Milan har blivit för stora favoriter här. Jag testar istället Frosinone Asian Handicap +1,75 till oddset 1,95 hos Bet365.

Milan

(4-3-1-2)

skadad-ikon M’Baye Niang nyckelspelare
skadad-ikon Giacomo Bonaventura nyckelspelare
skadad-ikon Andrea Bertolacci

frosinone logo ybs

(4-4-2)

red-card Raman Chibsah
skadad-ikon Danilo Soddimo
osäker-spel Daniel Pavlovic