Milan – Frosinone

SPELTIPS: Under 3 mål (asian)

ODDS: 2.025

4 ENHETER

Milan åkte på en snöplig förlust senast efter att Luca Siligardi satte dit en fantastisk frispark i matchens sista sekunder. I rossoneri ligger idag på sjätteplatsen som betyder Europa (de kan även ta sig dit om de vinner Coppa Italia-finalen).

Frosinone förlorade den otroligt viktiga bottenmatchen mot Palermo, och har nu fem poäng upp till säker mark med tre matcher kvar att spela. Seger är det enda som räknas för Frosinone, och även Milan behöver en seger för att hålla Sassuolo bakom sig.

Det är troligen dessa faktorer som har gjort att marknaden tror på många mål i matchen, jag tror dock annorlunda. Milan saknar offensiva-nyckeln Giacomo Bonaventura, samtidigt som Alex är tillbaka i mittförsvaret, och Gianluigi Donnarumma briljerar match efter match.

Jag tror att Frosinone kommer att kunna stå upp bra mot ett segt Milan. Luca Antonelli kommer in i Milans backlinje och är ett klart bättre alternativ än Mattia De Sciglio. Avbräcken i anfallet, och en ordinarie backlinje gör att jag inte tror på många mål åt något håll.

Jag har därför spelat under 3 mål (asian) till 2.025 hos bet365.

Milan

(4-3-1-2)

skadad-ikon Giacomo Bonaventura nyckelspelare

skadad-ikon M’Baye Niang nyckelspelare

skadad-ikon Andrea Bertolacci

frosinone logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Danilo Soddimo

red-card Raman Chibsah