Napoli för stora favoriter

Speltips: Inter +0,5

Odds: 2,05

5 enheter

Napoli har inte imponerat på senare tid och inför stormötet med Inter på fredag kväll så tycker jag att man har blivit något för stora favoriter.

Hemmalaget har endast vunnit en av lagets sex senaste tävlingsmatcher och avsaknaden av skadade Arek Milik har visat sig vara stor – inte minst då ersättaren Manolo Gabbiadini har misslyckats med att fylla polackens skor. Inför mötet med Inter så saknas dessutom Dries Mertens som är avstängd, vilket ytterligare försvagar lagets offensiv.

Inter då? Stefano Pioli har tagit över som tränare för klubben och efter 2-2 i derbyt mot Milano så vann man med 4-2 senast mot Fiorentina efter en ganska stark insats. Gästerna har ett riktigt slagkraftigt lag på pappret och jag tror att Pioli kommer att få laget att klättra i serien. Mauro Icardi har gjort flest mål i ligan (12) tillsammans med Edin Dzeko, och flankerad av Antonio Candreva och Ivan Perisic, samt formstarke Marcelo Brozovic på ett offensivt mittfält så är potentialen stor i anfallsväg.

Jag tycker helt enkelt att Napoli är för stora förhandsfavoriter här. Jag såg Napolis möte med Sassuolo senast och blev inte speciellt imponerad, utan tycker att man såg ganska tama ut i den sista tredjedelen. Samtidigt övertygade Inter mot Fiorentina – en match som jag också följde.

Inter Asian Handicap +0,5 spelas till oddset 2,05.