Örebro – Norrköping

Speltips: Över 3 mål

Odds: 1,925

7 enheter

Den här matchen ser jag verkligen fram emot! Örebro har varit en mycket positiv överraskning såhär långt och placerar sig på tredje plats i Allsvenskan. Offensivt är man riktigt starka med Astrit Ajdarevic i spetsen. Den förre Liverpool-spelaren är dock inte den enda som har imponerat hos hemmalaget, utan vad som imponerar mest är att man har spridit ut målskyttet på så många anfallsspelare som bland andra Maic Sema, Daniel Gustavsson och Karl Holmerg.

Nu får man dessutom tillbaka viktige playmakern Nordin Gerzic från avstängning. Samtidigt som offensiven har övertygat så har dock försvarsspelet inte sett lika bra ut, även om det har gått att skönja en liten förbättring i de senaste matcherna.

Nu möter man serieledande Norrköping som fortsätter att övertyga. Framåt är man sylvassa med Emir Kujovic, Christoffer Nyman och Arnor Traustason. Positivt är också att skicklige yttern Nicklas Bärkroth är tillbaka på allvar efter en tids skadeproblem.

Jag tycker att allt talar för en väldigt målrik historia här – Över 3 mål Asian Line spelas med hög insats till oddset 1,925 hos Bet365.