Palermo – Sampdoria

Speltips: Palermo -0,5

Odds: 2,025

4 enheter

Palermos 0-2-seger borta mot bottenkonkurrenten Frosinone senast innebär att hoppet om Serie A-spel även nästa säsong lever vidare. Det skiljer dock tre poäng upp till Carpi på säker mark – och för att man ska undvika nedflyttning krävs det i princip att man vinner hemma mot Sampdoria imorgon. Palermo har sett något förbättrat ut sedan tränare Davide Ballardini återvände till klubben – framförallt har man sett lite vassare ut offensivt med tridenten Vazquez-Gilardino-Quaison i spetsen.

Nu saknas förvisso viktige mittbacken Giancarlo Gonzalez, som är avstängd, men i övrigt finns det inga avbräck att rapportera om hos hemmalaget.

Sampdorias 2-1-seger mot Lazio i den förra omgången innebar att man nådde 40-poängsgränsen, vilket brukar innebära säkrat Serie A-kontrakt. Känslan är att Genua-laget har checkat ut för den här säsongen och att man inte har något av större värde att spela för längre.

Palermo slåss för sin existens och har även sett bättre ut på sistone. Jag spelar den raka ettan till 2,025 gånger pengarna hos Bet365.

palermo logo ybs

(3-4-1-2)

red-card Giancarlo Gonzalez nyckelspelare

sampdoria

(3-5-1-1)

skadad-ikon Carlos Carbonero
skadad-ikon David Ivan
osäker-spel Niklas Moisander