Torino tar tredje raka?

Speltips: Torino -0,5

Odds: 2,025

5 enheter

Ett Torino med två raka segrar reser idag till Sicilien för att ta sig an bottenplacerade Palermo.

Torino har som sagt två blytunga vinster med sig i bagaget inför kvällens drabbning efter att ha besegrat Roma med 3-1 och Fiorentina med 2-1. Andrea Belotti är i superform och målade även i det italienska landslaget nyligen. Nu är dessutom nyförvärvet Adem Ljajic – en spelare jag tror stenhårt på – tillbaka på allvar från sin skada och ikväll väntas äntligen den finfina anfallstrion Ljajic – Belotti – Iago Falque starta tillsammans – en av ligans mest intressanta trios i min bok. Just Iago Falque har, likt Belotti, visat upp ett mycket fint spel på sistone och tillsammans har de mäktat med nio mål såhär långt.

Skadeläget ser också mycket bra ut hos gästerna, som endast saknar vänsterbacken Christian Molinaro. I hans frånvaro har dock unge Antonio Barreca gjort det bra, så det är inget större avbräck enligt mig.

Torino har förvisso inte vunnit på bortaplan ännu den här säsongen, men med Belotti och Iago i superslag kombinerat med Ljajics inträde i startelvan så tycker jag att gästerna ska ha stora chanser till tre poäng ikväll.

Palermo väntar fortfarande på sin första seger på hemmaplan och jag tycker att Torino har ett klart bättre lag än ö-laget. Sinisa Mihajlovics mannar ska vara med i kampen om en Europa-plats den här säsongen, medan Palermo lär få kämpa för sin överlevnad i tabellens bottenskikt.

Jag tror att detta kommer att synas ikväll och spelar den raka tvåan till oddset 2,025.