PSG – Manchester City

Speltips: PSG -0,5 & Ö 2,5

Odds: 1,725 & 1,85

5 + 4 enheter

Paris Saint-Germain är i strålande form och fortsätter att övertyga i ligaspelet trots att titeln redan är säkrad. Förvisso förlorade man med 0-2 hemma mot Monaco innan landslagsuppehållet, men dessförinnan kördes Troyes över med hela 0-9, och nu senast besegrades Nice med 4-1 efter att Zlatan Ibrahimovic gjort ett hattrick. Svensken är i sitt livs form för tillfället och tillsammans med bland andra Angel Di Maria och Lucas Moura bildar han en ruskigt vass offensiv, en offensiv som Manchester Citys ganska darriga defensiv kan komma att få en hel del problem med. Att lagkaptenen Vincent Kompany och ordinarie målvakten Joe Hart saknas på grund av skador gör inte direkt uppgiften enklare.

Offensivt såg det däremot bra ut senast när Bournemouth enkelt avfärdades med 0-4 – och positivt är att Kevin De Bruyne är tillbaka efter en lång skadeperiod. PSG är dock inte Bournemouth och jag tror att hemmalaget har goda chanser att vinna hemma på Parc des Princes.

Det ska även nämnas att Yaya Touré dras med skadeproblem och missar onsdagens stormöte. Marco Verratti är ett stort frågetecken hos PSG, men jag skulle utan tvekan säga att Citys skadebekymmer är större än fransmännens.

Jag gillar vad jag ser av PSG och spelar den raka ettan till oddset 1,72 hos Bet365.

Manchester Citys defensiva skadebekymmer i kombination med deras fina offensiv gör att jag även testar Över 2,5 mål till 1,85 gånger pengarna.

PSG

(4-3-3)

osäker-spel Marco Verratti nyckelspelare
osäker-spel Javier Pastore

Manchester City YBS

(4-2-3-1)

skadad-ikon Vincent Kompany nyckelspelare
skadad-ikon Joe Hart nyckelspelare
skadad-ikon Yaya Touré nyckelspelare
skadad-ikon Fabian Delph