RB Leipzig – Augsburg

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,00

5 enheter

AV: Rasim Reiz

Bundesligas stora överraskning hittills, RB Leizpig med Emil Forsberg i spetsen mot  Augsburg i Bundesligas 6:e omgång som kickar igång denna fredagskväll.

Formen på båda lagen är mycket god. Leipzig har hittills inte förlorat ( 3 kryss, 2 vinster) Augsburg huserar i mitten av tabellen med 2 vinster 2 förluster och 1 kryss.

Leipzig är erkänt offensivt skickliga och kommer försöka som alltid att spela ett offensivt spel på sin fantastiska arena med det mindre smickrande namnet Red Bull Arena.

Augsburg trivs med att ligga rätt i positionerna och spela ett kontringsspel med en vass målskytt i Alfred Finbogasson längst fram.

Gästerna må ha en bra form men spelet i sig är sig väldigt likt från förra året då man kämpade nere i bottenträsket men tillslut klarade sig kvar. Jag tror på en liknande säsong för tränaren Dirk Schuster.

Med ett lag som går på offensiven mot ett kontringsskickligt lag så kommer det uppstå en hel del målchanser. En målrik tillställning förväntas med två lag som just nu är i en fin form.

Ska också tilläggas att Leipzig är en nykomling, men med tanke på det spelet man har visat upp hittills är detta ett lag för den övre halvan i år.

Jag spelar på Över 2.5 mål till oddset 2.00 på Bet365.

leipzig-logo-ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Ken Gipson
skadad-ikon Lukas Klostermann
osäker-spel Kyriakos Papadopoulos

augsburg-logo-ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Raul Bobadilla
skadad-ikon Dominik Kohr
skadad-ikon Caiuby
skadad-ikon Marvin Friedrich
skadad-ikon Raphael Framberger
skadad-ikon Jan-Ingwer Callsen-Bracker