Real Betis – Granada

Speltips: Real Betis Över 1.5 mål
Odds: 1.90
5 enheter

Real Betis överraskade många i söndags med att slå Valencia borta med 2-3. De har även hunnit med och göra två mål borta mot Barcelona. De har ett helt klart ett godkänt arsenal i anfallet med ständigt heta Ruben Castro och Joaquin som har vart med länge i gemet nu, men som fortfarande kan göra mål. Båda målskyttar på Mestalla för övrigt.

De har matchraden 1-1-1 så de är ett ojämnt lag men med potential att kunna hota sina motståndares bakre led, även om det är Barcelona eller Valencia som står på andra sidan planen.

Denna fredag möter de Granada som har ett lag som nog är det mest obalanserade i ligan. Det uppstår alltid hawaii-fotboll när de spelar och de kan helt enkelt inte föra en match.
Senast spelade de med en man mer i 70 hela minuter men lyckas ändå förlora mot Eibar på hemmaplan med 1-2. Innan dess förlust med 5-1 mot Las Palmas.

Förra säsongen var det väldigt populärt att betta på målmarknaden när Granada spelade och då kunde de även göra egna mål, främst igenom Youssef El Arabi som blev deras bäste målskytt. Men honom förlorade de i sommarfönstret och i inledningen av La Liga har det sett tunt ut framåt.

Så jag kommer förlita mig helt och hållet på Real Betis och spelar på att att de ska göra minst två baljor till 1.90x pengarna. Raka ettan ligger på 1.83x så ser stort ett stort värde i mål för hemmalaget.

real-betis-balompie-logo

(4-3-3)

skadad-ikon Antonio Sanabria
skadad-ikon Jonas Martin
skadad-ikon Dani Ceballos

granadacf_0-ai_

(4-2-3-1)