Real Madrid vinner med marginal

SPELTIPS: REAL MADRID -2

ODDS: 2.80

5 ENHETER

Real Madrid har laddat om och laddar ur efter derbyförlusten mot Atlético. Efter först 3-1 borta mot Levante gavs ett rejält styrkebesked mot Celta Vigo den gångna helgen, och matchen kommer bli ihågkommen som massakern på Santiago Bernabéu i framtiden.

7-1 mot Celta vittnar om ett målglatt Madrid i fin offensiv form. Det gäller inte minst Cristiano Ronaldo, som nitade dit fyra strutar i matchen.

Som skytteligare i Champions League-spelet och med mål i första mötet mot Roma lär portugisen vara sugen på mer för att befästa sin position i förarsätet gentemot konkurrenterna.

Och efter säsongens tveksamma resultat matcherna av tyngre dignitet kommer Real Madrid inte hålla tillbaka i det här mötet. Det krävs ett mirakel för att Roma ska vända ett 2-0-underläge på Bernabéu – men Madrid kommer gå för fullt för att visa konkurrenterna att man blir att räkna med.

Jag är övertygad om att Real Madrid vinner, och jag tror man gör det högst komfortabelt i slutändan. Speltipset Real -2 till oddset 2.80 känns väldigt spelkompatibelt med tanke på Romas svajiga försvarsspel.

Real-Madrid-FC-Logo

(4-3-3)

skadad-ikon Karim Benzema nyckelspelare

Roma

(4-2-3-1)

osäker-spel Radja Nainggolan nyckelspelare
skadad-ikon Daniele De Rossi nyckelspelare
skadad-ikon Antonio Rüdiger