Roma – Fiorentina

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,95

6 enheter

Toppmötena fortsätter att avlösa varandra i Serie A och på fredag är det dags igen när ligatrean Roma drabbar samman med fjärdeplacerade Fiorentina – ett möte som jag tror kan bli mycket underhållande.

Roma har kommit igång rejält och är Serie A:s formstarkaste lag med sex raka segrar i bagaget. Den stora anledningen till hemmalagets uppryckning är att Luciano Spalletti har fått fart på lagets anfallsspel, som ser riktigt bra ut för tillfället.

En annan anledning till den förbättrade offensiven är nyförvärven Diego Perotti och Stephan El Shaarawy, som båda har gjort det väldigt bra sedan de anlände till klubben i januari.

Fiorentina stod för en av säsongens bästa insatser i måndags mot Napoli, en match som slutade 1-1 efter att ”La Viola” träffat målramen vid två tillfällen. Det finns stora kvaliteter i anfallsväg även hos gästerna och likt Roma så tycker man om att anfalla under tränare Paulo Sousas styre.

Jag tycker med andra ord att det finns väldigt goda förutsättningar för en målrik tillställning här. Över 2,5 mål spelas därför till 1,95 gånger pengarna.

Roma

(4-2-3-1)

skadad-ikon Daniele De Rossi nyckelspelare
skadad-ikon Norbert Gyömber

fiorentina logo

(4-2-3-1)

red-card Mauro Zarate
skadad-ikon Yohan Benalouane