Sampdoria – Sassuolo

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,975

6 enheter

Succélaget från ifjol, Sassuolo, har haft det tyngre under inledningen av den här säsongen och hittas på 16:e plats i Serie A. En stor anledning till detta är att man har dragits med enorma skadeproblem samtidigt som man har spelat på två fronter eftersom man är med i Europa League i år.

Nu har man dock fått två veckors ledighet tack vare landslagsuppehållet samtidigt som skadeläget har börjat ljusna. Bland annat får man tillbaka viktige spelfördelaren Simone Missiroli till mötet med Sampdoria i helgen och han väntas gå rakt in i startelvan. Storstjärnan Domenico Berardi är däremot inte helt redo för en comeback ännu och missar söndagens drabbning precis som viktiga duon Alfred Duncan och Matteo Politano.

Jag tycker ändå att det ser bra ut i anfallsväg med personlige favoriten Gregoire Defrel samt Alessandro Matri och Federico Ricci, uppbackade av comebackande Missiroli på mittfältet.

Sassuolo Asian Handicap +0,5 behöver inte vara fel till oddset 1,725, men jag väljer ändå att spela ett överspel här.

Sassuolo har som sagt mycket kvalitet offensivt och måste gå för tre poäng med tanke på tabelläget. Jag är dessutom övertygad om att landslagsuppehållet har gjort dem gott då man har fått en välbehövlig vila.

Samtidigt förväntar jag mig att Sampdoria går framåt hemma på Luigi Ferraris – och med vasse Luis Muriel i spetsen så bör man ha goda chanser att hitta nätet mot ett Sassuolo som har haft stora problem med försvarsspelet såhär långt.

Jag spelar därför Över 2,5 mål till oddset 1,975.