Sassuolo – Atalanta

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,15

7 enheter

Det finns goda förutsättningar för en underhållande tillställning när Sassuolo gästas av formstarka Atalanta på söndag eftermiddag.

Sassuolo spelar alltid en anfallsinriktad fotboll hemma på Mapei Stadium och trots att storstjärnan Domenico Berardi fortsatt saknas så finns det gott om kvalitet framåt med Gregoire Defrel, Alessandro Matri och Matteo Politano. Man har däremot haft svårt att hålla nollan på senare tid och lagets defensiva situation blir inte direkt bättre av att mittbacksgeneralen Paolo Cannavaro dras med skadeproblem.

Tar vi en titt på gästande Atalanta så har man kommit igång rejält efter en jobbig säsongsinledning. 3-0-segern mot Genoa senast var lagets tredje raka och segrarna mot Inter och Napoli imponerar.

Tränare Gian Piero Gasperini förespråkar en offensiv 3-4-3 där spelare som Andrea Petagna, Alejandro Gomez, Jasmin Kurtic och Franck Kessie alla är spelare som Sassuolo kan komma att få problem med.

Marknaden tror på underspelet här, men jag håller inte alls med. Istället tycker jag, som sagt, att mycket talar för mål. Såväl Sassuolo som Atalanta har gått över 2,5-linan i sju av elva matcher i ligaspelet och jag ser inte varför de siffrorna inte skulle utökas här.

Över 2,5 mål spelas till finfina 2,15 gånger pengarna – hög insats.