Genoa gästar Sassuolo

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2,025

5 enheter

Sassuolo stod för en succésäsong ifjol som innebar att man kvalade in till Europa League. Igår gav man sig in i turneringen, och som man gjorde det! 3-0-seger hemma mot ett i stort sett ordinarie Athletic Club trots rotation av italienarna. Inför den här säsongen har man förstärkt truppen ytterligare och framförallt breddat den rejält i anfallsväg. In har målfarlige Pietro Iemello, Federico Ricci och Antonino Ragusa kommit – alla framträdande offensiva spelare i förra säsongens upplaga av Serie B.

Viktige Nicola Sansone har förvisso lämnat, men med ovanstående nyförvärv tillsammans med Gregoire Defrel, intressante Matteo Politano och finfina nyförvärvet Alessandro Matri, som jag tror kan göra succé i Sassuolo, så ser det vasst ut framåt.

Det ska dock nämnas att storstjärnan Domenico Berardi dras med skadeproblem och med största sannolikhet missar mötet med Genoa till helgen. Tränare Eusebio Di Francesco står för en offensiv fotboll och hemma på Mapei Stadium är det alltid full fart framåt som gäller.

Genoa gillar även dem att anfalla under nye tränaren Ivan Juric och man har gjort hela sex mål på lagets två inledande ligamatcher. Igår (söndag) skulle man ha mött Fiorentina, men matchen blev avbruten p g a ett regnoväder.

Spjutspetsen Leonardo Pavoletti har byggt vidare på sin fina målform från ifjol, samtidigt som man har hämtat in lovande ytterforwarden Lucas Ocampos från Marseille – en värvning som jag tror kan bli väldigt lyckad.

Förutsättningarna finns helt enkelt för en underhållande historia med målchanser i båda riktningar. Jag rekommenderar därför Över 2,5 mål till oddset 2,025 hos Bet365.

Sassuolo YBS

(4-3-3)

skadad-ikon Domenico Berardi nyckelspelare
skadad-ikon Emanuele Terranova
skadad-ikon Stefano Sensi

Genoa Logo YBS

(3-4-3)