Sassuolos succé fortsätter

Speltips: Sassuolo -0,5

Odds: 2,05

4 enheter

Sassuolo bortabesegrade Carpi med 1-3 senast och fortsätter att gå bra under succétränaren Eusebio Di Francescos styre. Inför den 32:a omgången så placerar sig hemmalaget på sjunde plats, endast en poäng bakom sjätteplacerade Milan.

Även skadeläget är positivt hos Sassuolo, där Simone Missiroli är det enda egentliga frågetecknet. I övrigt kan man formera starkast möjliga manskap när Genoa kommer på besök.

Genoa vann förvisso med 4-0 hemma mot Frosinone senast, men jag väljer att inte lägga allt för stor vikt vid den segern då Frosinone är ett av ligans absolut sämsta bortalag. Till den kategorin hör även Genoa, som endast har vunnit en bortamatch den här säsongen och förlorat tio av femton möjliga – ett uselt facit.

Inför lördagens möte med Sassuolo saknar dessutom gästerna flera nyckelspelare. Lagets bäste målskytt Leonardo Pavoletti ser precis som Alessio Cerci ut att missa matchen på grund av skador – två offensiva avbräck. Dessutom är mittbacksgeneralen Nicolas Burdisso definitivt out. Det är alltså ett decimerat och bortasvagt Genoa som reser till Sassuolo i helgen. Jag tror starkt på hemmalaget här och spelar den raka ettan till oddset 2,05 hos Unibet.

Sassuolo YBS

(4-3-3)

skadad-ikon Marcello Gazzola
osäker-spel Simone Missiroli
skadad-ikon Emanuele Terranova
skadad-ikon Luca Antei
osäker-spel Karim Laribi

Genoa Logo YBS

(3-5-2)

skadad-ikon Goran Pandev
skadad-ikon Nicolas Burdisso nyckelspelare
osäker-spel Cristian Ansaldi