Skrälläge för Pescara

Speltips: Pescara +1,25 – Ö 2,75

Odds: 1,80 – 1,95

6 enheter – 4 enheter

Serie A-nykomlingen Pescara har imponerat på mig såhär långt och den tidigare Milan-högerbacken Massimo Oddo känns som en mycket intressant tränare. I premiären spelade man 2-2 hemma mot Napoli, och senast stod man upp väldigt bra mot Inter, där man förlorade först på tilläggstid efter ett sent mål av Mauro Icardi.

I den matchen visade man hur farliga man är i sina omställningar med tridenten Verre – Caprari – Benali. Dessutom blev lånet från PSG, anfallaren Jean Christophe Bahebeck, målskytt. Känslan är att man har gjort ett kap i den unge fransmannen, som såg väldigt spännande ut i sitt inhopp.

Nu möter man ett Lazio som inte har övertygat under säsongsinledningen och spelade 1-1 borta mot Chievo senast.

Noterbart är också att huvudstadsklubben har en tuff bortamatch mot Milan redan på tisdag. Man får alltså bara två dagars vila inför det mötet – att jämföra med Pescara som får ytterligare en dags vila då man möter Torino hemma på onsdag.

Lazio måste framåt hemma på Stadio Olimpico och jag tror att den matchbilden kommer att passa Pescara perfekt då man kan ligga på kontring, vilket man gjorde väldigt bra mot såväl Napoli som Inter. Det i kombination med Lazios tuffa spelschema gör att jag spelar Pescara Asian Handicap +0,25 till oddset 1,80 hos Bet365.

Ett offensivt Lazio i jakt på tre poäng mot ett Pescara som ställer om bra talar även för mål. Jag spelar därför också Över 2,75 mål till 1,95 gånger pengarna.

UPPDATERAD: Superviktige mittfältskuggen och kaptenen Lucas Biglia ser ut att missa mötet med Pescara på grund av skada. Simone Inzaghi verkar inte vilja riskera argentinaren i helgen, utan spara honom till mötet med Milan på tisdag. Jag höjer därför insatsen en aning på nykomlingen.

lazio logo ybs

(4-3-3)

osäker-spel Luis Alberto

pescara logo ybs

(4-3-2-1)