Toppmatch på Mestalla

Speltips: Barcelona över 2.5 mål
Odds: 2.10
5 enheter

Väljer att backa Barcelona i detta möte. Trots att de kanske bjöds på två mål mot Manchester City så såg de mycket bra ut och framförallt var Lionel Messi gudomlig på planen. 
Att gå skadad i en månad och sedan kliva in och sätta dit ett hattrick plus en assist mot Premier League-ledarna är sjukt imponerade även om man inte längre blir förvånad.

Både Gerard Pique och Jordi Alba utgick skadade mot City och det är tunga avbräck för Barcelona. Jag tror att detta är något som möjligtvis Valencia kan utnyttja. Deras säsong har inte gått precis som de förutspådde men på deras hemmaplan har de en förmåga att kunna störa många lag, speciellt med sina frenetiska fans i ryggen.

Men med spelet Barca visade upp mot City kommer de med en bra känsla in i denna match. Med Messi på plan så får katalanerna en helt annan dimension i anfallsspelet och speciellt Luis Suarez och Neymar njuter av detta. Valencia har ännu inte hållit nollan denna säsongen och då har deras spelschema inte varit det svåraste.

De besitter helt enkelt inget stabilt försvarsspel trots att de ha namnkunniga spelare där bak. Detta kommer Barcelona inte vara sena och utnyttja. Valencia brukar heller inte parkera bussen på Mestalla utan bjuder oftast upp till dans. Så det kommer finnas ytor för MSN och laborera på.

Risken finns att Valencia kan göra ett mål här och då ser jag ingen anledning än att Barca kommer behöva gå för mål matchen igenom för att inte skapa någon onödig nerv. Jag spelar därmed att Barcelona kommer göra minst 2.5 mål i matchen till 2.10x pengarna.

Valencia logo YBS

(4-2-3-1)

skadad-ikon Nani

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Gerard Piqué nyckelspelare
skadad-ikon Jordi Alba nyckelspelare
skadad-ikon Jasper Cillessen