Torino & Roma bjuder på mål

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1,90

8 enheter

Torino har två raka 0-0-matcher i bagaget – ändå tror jag på mål när man gästas av Roma i söndagens italienska lunchmatch.

En stor anledning till detta är att Andrea Belotti är tillbaka och lär starta här efter att ha hoppat in mot Pescara i onsdags. Den nyblivne italienske landslagsmannen är oerhört viktig för lagets anfallsspel och har mäktat med fyra mål på två starter och ett inhopp den här säsongen. Att han nu är tillbaka innebär att Torinos offensiv blir betydligt spetsigare än tidigare. Sinisa Mihajlovics Torino är ett anfallsinriktat lag, men för att man ska göra mål krävs det att Belotti finns med på plan.

Nu ställs man emot ett Roma som öser in mål, men samtidigt släpper in lite för många för att fansen ska vara helt tillfreds. Senast kördes nykomlingen Crotone över med 4-0 och i anfallsväg finns det flera fina spelare att välja mellan för tränare Luciano Spalletti, som bland andra Edin Dzeko, Mohamed Salah och Diego Perotti – tre spelare som alla har imponerat under säsongsinledningen.

Defensivt har såväl Federico Fazio som Juan Jesus visat sig vara två säkerhetsrisker i ordinarie mittbacken Antonio Rüdigers skadefrånvaro.

Man spelar dessutom med två oerhört offensiva ytterbackar i Alessandro Florenzi och nye Bruno Peres, vilket är ytterligare en liten ”över-faktor”.

Jag tror stenhårt på mål här och väljer att gå in tungt på Över 2,5 mål till oddset 1,90 – supervärde i min bok!

torino logo ybs

(4-3-3)

avstängd Afriyie Acquah
avstängd Giuseppe Vives
skadad-ikon Arlind Ajeti
skadad-ikon Cristian Molinaro
skadad-ikon Maxi Lopez

Roma

(4-2-3-1)

skadad-ikon Antonio Rüdiger
skadad-ikon Mario Rui
skadad-ikon Thomas Vermaelen
skadad-ikon Nura