Tyskland – Polen

Speltips: Över 2,5 mål / Polen +1

Odds: 1,775 / 1,975

5 enheter / 4 enheter

Tyskland gjorde det som krävdes i premiären då Ukraina besegrades med 2-0. Positivt är att Mats Hummels är tillbaka från sin skada – återstår att se ifall han startar ikväll.

Polen vann även dem sin första gruppspelsmatch – detta efter att Ajax-anfallaren Arkadiusz Milik gjort matchens enda mål mot Nordirland. Värt att notera hos Polen är att Wojciech Szczesny, som vaktade lagets mål senast dras med skadeproblem och lär vilas här. Man har dock en bra ersättare i Lukasz Fabianski och även om det är en liten försvagning så bör det inte vara något större avbräck.

Jag tror att vi kan vänta oss en ganska målrik tillställning mellan de här två lagen. Tyskland är som alla vet starka offensivt med bland andra Mezut Özil och Thomas Müller.

Samtidigt såg man ganska sårbara ut defensivt mot Ukraina, något som Polen borde kunna utnyttja i afton.

Polen gjorde nämligen flest mål av alla lag i EM-kvalet och är tunga att möta med vassa anfallsduon Lewandowski-Milik i spetsen. Även kantspelet med unge Bartosz Kaputska och klart mer rutinerade Kuba Blaszczykowski är starkt.

Likt hos Tyskland tycker jag mig dock se en del svagheter i backlinjen, även om Kamil Glik och Lukasz Piszczek håller hög kvalitet.

Förutsättningarna finns med andra ord för mål och mitt huvudspel blir därför Över 2,5 mål till oddset 1,775 hos Bet365.

Jag väljer även att spela Polen Asian Handicap +1 till 1,975 gånger pengarna. Jag är imponerad av Polen och tycker helt enkelt att Tyskland är för stora favoriter här. Tyskarna lär även vara relativt nöjda med en poäng ikväll då slagpåsen Nordirland väntar i den sista gruppspelsomgången.

tyskland ybs logo

(4-2-3-1)

Polen

(4-4-2)

osäker-spel Wojciech Szczesny