Målpotential i Udine

Speltips: Över 2,5 mål / Torino DnB

Odds: 1,90 / 1,925

7 enheter / 7 enheter

Omgång elva av Serie A avrundas med kvällens möte mellan Udinese och Torino.

Jag tror att vi kan förvänta oss en hel del mål i afton. Torino är ett över-lag och har passerat 2,5-linan vid åtta av tio tillfällen den här säsongen. Anfallstrion Ljajic – Belotti – Iago är sylvass och tillsammans har de mäktat med 14 mål hittills – ett mycket imponerande facit.

Samtidigt släpper man in för mycket mål och jag skulle inte bli förvånad om Udinese lyckas hitta nätet ikväll.

Hemmalaget har fått fart på målskyttet sedan Luigi Del Neri tog över som tränare och inför kvällens drabbning har man två raka 3-1-segrar i bagaget. Framåt har man spelare som Rodrigo De Paul, Duvan Zapata och Cyril Thereau – en ganska stark tridente. Försvarsspelet har dock varit under all kritik under säsongsinledningen och man har släppt in hela 16 mål på tio matcher.

Jag tror alltså på nätrassel ikväll och spelar Över 2,5 mål till oddset 1,90.

Torino Draw no Bet testas även till 1,925 gånger pengarna. Jag gillar verkligen Torino den här säsongen och tror att man kommer att vara med i kampen om Europa-platserna när det börjar dra ihop sig. Anfallstrion håller, som sagt, hög klass och där bakom har man också ett spelskickligt mittfält med Mirko Valdifiori, Daniele Baselli och Marco Benassi. Jag har helt enkelt svårt att se att Toro förlorar ikväll och tycker snarare att man har goda chanser att bärga tre poäng.