Valencia – Athletic Club

Speltips: Valencia -0,25

Odds: 2,00

4 enheter

Gary Neville verkar ha fått ordning på saker och ting i Valencia och inför dagens möte med Athletic Club så har man fyra raka segrar i bagaget. En stor anledning till den fina formkurvan är att det tidigare tuffa skadeläget har börjat ljusna rejält. Det finns fortfarande frågetecken för Aymen Abdennours fysiska status, men i övrigt kan man ställa i princip starkast möjliga lag på benen.

Offensivt ser man numera riktigt vassa ut med anfallstrion Santi Mina, Paco Alcacer och nyförvärvet Denis Cheryshev i spetsen.

Nu möter man ett Athletic Club som spelade Europa League mot Marseille så sent som i torsdags. Det gjorde förvisso även Valencia, som besegrade Rapid Wien med 0-4, men till skillnad mot Athletic Club så vilade man i stort sett samtliga ordinarie spelare.

Noterbart i övrigt är att gästerna får klara sig utan viktige Inaki Williams som är skadad, samt avstängde Raul Garcia – två offensiva avbräck. Jag tror på en ny hemmaseger och spelar Valencia Asian Handicap -0,25 till dubbla degen.

Valencia logo YBS

(4-3-3)

osäker-spel Aymen Abdennour
osäker-spel Zakaria Bakkali
osäker-spel Guilherme Siqueira

athletic club logo ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Inaki Williams nyckelspelare
red-card Raul Garcia
skadad-ikon Ander Iturraspe
skadad-ikon Ibai