Villareal-Barcelona

Speltips: Över 3 mål Asian Handicap
Odds: 1.950
5 Enheter

Det väntas en tuff match för Barcelona när man ska ta sig an Villareal på El Madrigal. Det är på förhand alltid en av de tuffaste bortamatcherna på säsongen och med Real Madrid sex poäng före så är det inget annat en seger som gäller för Blaugrana.

De kommer från en snöplig förlust i cupen mot Athletic Bilbao i torsdags och det finns nog en hög dos revanschlust hos spelarna i denna match. Luis Enrique kommer kunna ställa upp med bästa tänkbara elva. Enda förändringen verkar vara att Ivan Rakitic får göra plats för Denis Suarez för att få ett mer bollinnehavsinriktat mittfält.

För Villareals del så kan även de ställa upp med bästa tänkbara lag. De spelade också cupfotboll i veckan där de åkte på tung förlust borta mot Real Sociedad med 3-1.

Trots tre mål insläppta mål i den matchen så har Villareal i ligan släppt in endast elva mål på 16 matcher. Bäst i ligan och det kommer krävas effektivitet från MSN för att Barca ska kunna vinna denna match.

Förutom en grym defensiv så har de dessutom en offensiv med hög kvalité. Nicola Sansone på topp har varit i grym form tillsammans med sin radarpartner Alexander Pato. Tror att de har stora chanser till att måla i denna match då jag tycker Barca alltför många gånger agerar okoncentrerat därbak.
Ser Barcelona som favorit att vinna här men att de kommer göra det genom att hålla nollan tror jag inte.

Det kommer krävas minst två till tre mål här och de anser jag att de är fullt kapabla till att åstadkomma trots Villareals starka försvar.Offensiven tycker jag har sett bättre och bättre ut sen Andres Iniesta har kommit tillbaka, framförallt samarbetet med honom och Lionel Messi.

Villareal är inget lag heller som spelar med handbollsförsvar utan detta kommer bli en match med högt tempo och anfallsvågor från båda håll.

Spelar över 3 mål asian handicap(pengarna tillbaka om det stannar på tre mål) till 1.950x pengarna med en medelinsats.

villarreal logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Denis Cheryshev
skadad-ikon Roberto Soldado

FC_Barcelona_(crest).svg

(4-3-3)

skadad-ikon Jasper Cillessen