Villareal säkrar avancemang

Speltips: Villareal vinner första halvlek
Odds: 1.80
5 enheter

Grupp L i Europa League bestående av Osmanlispor(7p),Steaua Bukarest(6 p), FC Zurich(6p) och Villareal(6 p) har utvecklats till ett getingbo där alla har chans till avancemang inför sista gruppspelsmatcherna ikväll.

Att Villareal skulle sitta i den här sitsen hade nog ingen förutspått. De är trots allt ett europeiskt topplag som besitter stor kvalité jämfört med sina gruppmotståndare.

Men Europa League är ju ändå lite av skrällarnas turnering just för att de bästa lagen oftast roterar sina startelvor i dessa matcher pga underskattning och brist av motivation.
Men nu när en match återstår och att en seger på hemmaplan räcker för Villareal för avancemang så kommer de komma till denna matchen med bästa tänkbara laget.

På skadefronten saknar spanjorerna viktige Bruno på mitten men truppen är bred så fullgoda ersättare finns.

Steuau Bukarest är dominanta i den inhemska ligan och har spelat bra i Europa League sett till sina tillgångar. Förra mötet blev 1-1 i Rumänien men då hade Villareal en något b-betonad elva och på hemmaplan är spanjorerna ett helt annat lag.

I och med att de har en mycket viktig match mot Atletico Madrid på söndag så tror jag de ”gula ubåtarna” kommer vilja avgöra matchen tidigt och sen få vila nyckelspelarna. Så jag förväntar mig full fart direkt från hemmalaget och en tidig ledning.
Med Nicola Sansone och Alexandre Pato på topp så ska chanserna vara goda.

Jag spelar att Villareal vinner första halvlek till 1.80x pengarna med en medelinsats.

villarreal logo ybs

(4-4-2)

skadad-ikon Brunonyckelspelare
skadad-ikon Denis Cheryshev
skadad-ikon Alfred N`Diaye
skadad-ikon Robero Soladado

steaua_bucuresti7-gif

(4-2-3-1)

skadad-ikon Lucian Filip
skadad-ikon Florin Tanase