Villarreal – Liverpool

Speltips: Villarreal DnB

Odds: 1,75

4 enheter

Liverpool tappade förvisso poäng hemma mot Newcastle den gångna helgen, men annars har man gått väldigt bra på sistone och vändningen mot Borussia Dortmund i Europa League var mycket imponerande.

Skadeläget ser däremot inte alls lika bra ut och Divock Origi, Emre Can och Jordan Henderson missar alla mötet med Villarreal på torsdag – tre tunga avbräck. Dessutom är inte ordinarie mittbacken Mamadou Sakho tillgänglig då han utreds av UEFA rörande ett eventuellt dopningsbrott.

Fransmannen har tillsammans med mittbackskollegan Dejan Lovren växt på senare tid och bildat ett starkt defensivt block, vilket gör att avsaknaden av honom blir stor.

Nu möter man ett mycket starkt Villarreal som har stått för en väldigt bra säsong och placerar sig på fjärde plats i La Liga. ”De gula ubåtarna” är framförallt starka hemma på El Madrigal, där man endast har förlorat två av 18 matcher i ligaspelet den här säsongen.

Villarreal saknar fortsatt skicklige mittbacken Mateo Musacchio, men i övrigt ser skadeläget ganska bra ut för spanjorernas del om man jämför med Liverpools dito.

Jag tycker att spelbolagen underskattar Marcelinos mannar här och spelar Villarreal Draw No Bet till oddset 1,75 hos Bet365.