Werder Bremen – Darmstadt

Tips: Darmstadt över 1.5

Odds: 3.05

Hemmalaget Bremen har haft en dalande form under de senaste veckorna och kan i helgen tangera ett gammalt rekord om man släpper in mål. Bremen har nämligen släppt in minst ett mål i varje match under den här säsongen och gör man det mot Darmstadt har man gjort det i 23 raka matcher.

Detta till trots ser tränaren Skripnik inte ut att byta ut målvakten Felix Wiedwald utan han lär få förtroendet från start trots att han ännu inte lyckats hålla nollan den här Bundesligasäsongen. Dessutom saknas den viktige kuggen Clemens Fritz på grund av skada.

Hos Darmstadt lyser dock solen med stor närvaro trots att nykomlingen förlorade borta mot Bayern München förra veckan. Darmstadt får tillbaka fem startelvespelare från avstängningar och kommer att kunna spela med bästa möjliga manskap mot Bremen. Dessutom är anfallaren Sandro Wagner i storform och det skulle förvåna om han inte utökar sin målskörd i helgen.

Noterbart är att Bremen har haft det förtvivlat svårt mot nykomlingar och inte har vunnit något av de senaste fem mötena mot en nykomling. Samtidigt är Darmstadt Bundesligas tredje bästa bortalag efter Bayern München och Dortmund, något som inte talar till Bremens fördel.

werder bremen logo ybs

(4-3-1-2)

skadad-ikon Philipp Bargfrede

skadad-ikon Clemens Fritz

skadad-ikon Raphael Wolf

skadad-ikon Aron Johannsson

darmstadt ybs logo

(4-2-3-1)

skadad-ikon György Garics