West Brom – Hull

Speltips: 1
Odds: 1,95
5 enheter

Andra dagen på det nya året kommer i en intensiv period av Premier League där West Bromwich ställs mot Hull.

Hemmalaget har fin form och de röda tecknen i kolumnen beror mest på att man mött Manchester United, Arsenal och Chelsea de senaste sex matcherna. Senast tog man en stark bortaseger mot Southampton med 2-1, mycket tack vare en stekhet Matt Phillips. Man kunde dessutom vila Salomon Rondon från start.

I ligan placerar man sig på en imponerande åttondeplats och inför den här matchen har man en fullt frisk trupp. Bra förutsättningar hemma på Hawthorne där man idag spelar sin 400:e match i Premier League.

Hull har det desto kämpigare. Ingen vinst på de sex senaste matcherna och 12 insläppta mål. I ligan placerar man sig näst sist och på bortaplan har man endast en vinst och ett kryss – resten förluster. Dras i vanlig ordning med ett gäng skador, senaste är på Abel Hernandez och Will Keane.

Oddset på West Brom har gått upp en hel del det senaste dygnet och det är oklart vad det beror på. Matchningen är galet tät men av dessa lag bör det rimligen drabba Hull mer. Jag synar oddset på 1,95 att West Brom är starkare i eftermiddag och fortsätter sin fina form.

West Brom logo YBS

(4-2-3-1)

hull_city_logo-vector

(4-3-3)

skadad-ikon Abel Hernandez
skadad-ikon Will Keane
skadad-ikon Moses Odubajo
skadad-ikon Allan McGregor
skadad-ikon Alex Bruce