Wolfsburg går för segern

SPELTIPS: Wolfsburg vinner

ODDS: 2,00

4 ENHETER

Werder Bremen har en tung säsongstart bakom sig. I veckan sparkade man sin tränare Viktor Skripnik efter tre matcher som resulterade i förlust och en målskillnad på 2:12.

Det såg länge ut som att interimtärnaren Olof Janßen skulle plocka hem det första poängen för Bremen under onsdagens match mot Mainz, men i den 87:e minuten vände bortalaget ett 1:0 underläge till en 1:2 vinst.

Inför säsongen fick Bremen komponera ihop en helt ny backlinje, då bland annat mittbacksgiganten Jannik Vestergaard lämnade för Borussia Mönchengladbach. Den nya backlinjen har inte lyckats väl, 14 insläppta på fyra matcher, därmed är man laget som har flest insläppta mål denna säsong. Det blir heller inte lättare när man har anfallsstjärnorna Claudio Pizarro och Max Kruse på skadelistan.

Nu ska man ta sig an ett hungrigt Wolfsburg som törstar efter seger.

Wolfsburgs tränare,Dieter Hecking, har heller inte fått den starten på säsongen som man hoppades på, endast en vinst på fyra matcher i Bundesliga.

Senast förlorade Wolfsburg mot Dortmund med hela 5:1, en match som dock lika gärna kunde ha slutat 5:4. Det stora nyförvärvet, Mario Gomez, hade flera lägen att näta för sin nya klubb, men det ville sig inte.

Sedan saknades även nyckelspelaren Gustavo mot Dortmund. En viktig pjäs i Wolfsburg som täpper igen luckorna i mittfältet. Mot Bremen kommer hans kvalité inte vara lika saknade, då matchbilden kommer vara en helt annan.

Det som framförallt har saknats i Wolfsburg är det kliniska avsluten, något som jag tror kommer komma mot ett svagt Bremen. Wolfsburg måste vinna och spelare som Mario Gomez och Julian Draxler kommer vara på hugget.

Jag spelar därför på vinst för Wolfsburg till oddset 2,00 hos Unibet.

werder bremen logo ybs

(4-1-4-1)

skadad-ikon Claudio Pizarro nyckelspelare

skadad-ikon Max Kruse nyckelspelare

skadad-ikon Fin Bartels

skadad-ikon Aron Johansson

wolfsburg-logo-ybs

(4-2-3-1)

skadad-ikon Luis Gustavo

skadad-ikon Didavi

skadad-ikon Josuha Guilavogui

skadad-ikon Sebastian Jung