Hockey är en älskad sport på global nivå och det finns en myriad av ligor att följa. Som ett resultat är det även en populär sport att betta på, med olika ligor som erbjuder unika möjligheter och utmaningar. Här kommer vi att gå igenom några av de mest populära hockeyligorna där du kan placera dina bet, inklusive svenska, europeiska och internationella ligor.

betting hockey

Svenska Hockeyligan (SHL)

SHL är Sveriges högsta division i ishockey och erbjuder en spännande mix av talanger och erfarna spelare. Här finns det gott om möjligheter att hitta bra odds, särskilt om du följer lagens form och håller koll på skadeläget.

HockeyAllsvenskan

Detta är Sveriges näst högsta division. Det kan ofta vara mer oförutsägbart än SHL, vilket kan erbjuda intressanta bettingmöjligheter för den som är villig att ta större risker för högre vinster.

KHL (Kontinental Hockey League)

KHL är Rysslands motsvarighet till SHL och är en av de starkaste ligorna i Europa. Här finns många starka lag och spelare från hela världen.

National Hockey League (NHL)

NHL är utan tvekan världens mest prestigefyllda hockeyliga och hem för de bästa spelarna i världen. De många matcherna och lagens olika styrkor och svagheter erbjuder ständigt nya bettingmöjligheter.

American Hockey League (AHL)

AHL är en farmarliga till NHL, vilket innebär att många av dess spelare är talanger på väg upp eller etablerade spelare som försöker hitta tillbaka till NHL. Oddsen här kan ofta vara fördelaktiga om du kan identifiera vilka spelare och lag som är på uppgång.

Tips för att hitta bra odds

Här är några allmänna tips för att hitta bra odds när du bettar på hockey:

  1. Följ lagen noga: Ju mer du vet om de lag och spelare du bettar på, desto bättre. Detta inkluderar att följa skadeläget, formkurvan, och även faktorer som hemma/borta-statistik.
  2. Jämför odds: Olika bettingbolag erbjuder olika odds på samma match. Genom att jämföra odds från olika källor kan du hitta det mest fördelaktiga oddset.
  3. Förstå värde: Ett högt odds betyder inte alltid att det är ett bra bet. Du bör också tänka på sannolikheten för det utfallet att inträffa. Om du anser att sannolikheten är högre än vad oddsen antyder, då har du funnit ett värdebet.

Här får du fler tips för betting, Bettingwild.com.

Kom ihåg att betta ansvarsfullt, och att utfallet av sportevenemang aldrig är garanterat. Lycka till med ditt hockeybetting!